Om os

Om os


Vi er fotografer, og levere alt fra produktfoto til interiør og portræt.

 

Vi er en dansk virksomhed der hjælper jer med at skabe rammerne for produkt og idéudvikling. Vores koncept bygger på, at idéer er baseret på mere end blot at tænke og tegne. Derfor hjælper vi dig med at skabe rammerne for kreativ udvikling. Vi kan CAD tegne din idé og hurtigt printe en prototype. Vores laserskærer kan hjælpe med fremstillingen af skilte. Udover af hjælpe med selve produktion af prototypen kan vi også levere billedemateriale til promovering og pitching for investor.

 

En vigtig del af den kreative process er, at omgivelserne er i orden. Derfor tilbyder vi hjælp til at indrette med intelligent belysning og automatisk styring af solafskærmning og gardiner.

 

Vi sælger også 3D printere og tilbehør, så din produktivitet kan øges. Er din printer i stykker, tilbyder vi også reperation og service.

 

Viden er vigtig for udvikling, og derfor afholder vi kurser i alt fra Somfy til 3d print. Er du ude på en opgave, og driller opsætningen af home automation, eller har du købt Phillips Hue, der bare ikke vil det samme som dig - så hjælper vi gerne. Vi er certificerede Z-wave installarører og uddannet i Philips Hue. Vi tager løbende selv kurser for at forbedre vores kompetencer.

Vil du arbejde med os?

 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved

Bank